facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 12. 8. 2009

Asseco jmenovala šéfa služeb Helios Green

Nového vedoucího oddělení služeb Helios Green má od letošního léta Asseco Solutions na Slovensku. Stal se jím ing. Richard Dudáš (1977). Richard Dudáš je absolventem Technické univerzity v Košicích, Fakulty elektrotechniky a informatiky, zaměření na průmyslové inženýrství. Jeho předchozí profesní zkušenosti se datují od roku 2002, kdy pracoval v SRN jako samostatný konzultant v oblasti webových portálů, komponentů pro webové aplikace a podobně. Poté nastoupil do společnosti Gruen Software, kde se posléze stal vedoucím bratislavské pobočky. Dalším působištěm Richarda Dudáše byla od roku 2007 společnost TTSM, kde působil jako vedoucí konzultant. Ke svým úspěchům řadí vývoj a integraci na míru postaveného ERP systému u velkého německého zákazníka a úpravu podnikového systému u více než padesáti malých a středně velkých zákazníků v SRN.



 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.