facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 12. 8. 2005

Nový produktový a marketingový ředitel Czech On Line

Robert_Fridrich.jpgSpolečnost Czech On Line oznámila, že novým ředitelem pro řízení produktů a marketing se od června tohoto roku stal Robert Fridrich (38). V nové pozici je zodpovědný za vývoj a implementaci služeb a veškerou marketingovou komunikaci společnosti. Robert Fridrich získal bohaté zkušenosti v oblasti telekomunikací a IT v České republice během své patnáctileté kariéry v tomto oboru. Před příchodem Czech On Line pracoval jako generální ředitel ve společnosti Dyad Telecom specializující se na prodej hlasových služeb Voice over IP. V letech 1999 až 2003 působil na pozici viceprezidenta marketingu ve společnosti Albumcity.com zabývající se e-commerce službami. Od května 1998 do října 1999 vyvíjel a implementoval strategie jako regionální manažer společnosti Iridium Communications. V předchozím období zastával pozici marketingového ředitele ve společnosti T-Mobile Česká republika a zaváděl značku Paegas na český trh.

Robert studoval University of Waterloo v Kanadě, obor matematika a počítačová věda. Studia zakončil na University of Chicago v USA s titulem M.B.A. Robert (38) se narodil na Slovensku, hovoří česky, slovensky, francouzsky a anglicky. Mezi jeho zájmy patří lyžování, tenis a judo. Letos na podzim se bude ženit.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.