facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 22. 11. 2010

Nový obchodní ředitel GFI

Společnost GFI Česká republika a Slovensko, poskytovatel IT řešení pro malé a střední podniky (SMB), jmenuje s platností od 1. prosince 2010 do funkce obchodního ředitele Michaela Nebeského (1979). Michael Nebeský pracuje ve společnosti od roku 2004, naposledy na pozici produktového manažera. V nové funkci bude zodpovědný za naplňování obchodních cílů společnosti, řízení obchodního týmu a jednání s klíčovými zákazníky. Dosavadní obchodní ředitel Martin Říha se bude nadále věnovat strategickému plánování ve spolupráci s ústředím GFI Software.



 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.