facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 25. 2. 2010

Nový multifunkční 3G router AirLive

Air3G_1008.jpgVysoce výkonné Single Stream 11N rádio poskytne novému 11N multifunkčnímu 3G routeru – Air3G pokrytí signálem v okruhu až 500 metrů. S takto širokým pokrytím může přístroj poskytnout bezdrátové připojení jak v budovách, tak i mimo ně. Díky rostoucí potřebě internetového připojení je Air3G vhodný pro téměř všechna použití. K 3G připojení je přidána i možnost distribuce internetu z ADSL nebo kabelového modemu. Jedno nebo druhé připojení pak funguje jako záložní připojení pro případ výpadku. Zálohování připojení k internetu je plně automatické. Stačí jen zvolit primární a záložní připojení.

Další užitečnou funkcí Air3G je Smart Backup. Pokud dojde k výpadku připojení a automatickému přepnutí na záložní připojení, Air3G automaticky kontroluje primární připojení a jakmile je primární spojení obnoveno, Air3G na něj automaticky přepne. Všechny tyto procesy běží automaticky na pozadí a uživatel si přepnutí ani nevšimne.
Air3G je plně kompatibilní s Windows 2000, XP, Vista a Windows7 OS.


 
  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.