facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 5. 5. 2020 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nový monitor z řady Philips B1

Philips 245B1Společnost MMD uvedla na trh nový monitor značky Philips z řady B1, která cílí především na uživatele v kancelářích, ale podle výrobce by mohl oslovit také fotografy, grafiky či designéry. Ti ovšem dávají většinou přednost 4K monitorům, zatímco nový Philips 245B1 je 24" model, který má rozlišení Quad HD (2560 x 1440), což je v poměru k velikosti obrazovky ideální rozlišení pro kancelářskou práci.



Philips 245B1 má displej s technologií IPS, pro kterou jsou typické široké pozorovací úhly a přesná reprodukce barev, čemuž pomáhá i firemní technologie SmartImage. Kromě kvality zobrazení se v návrhu nového monitoru Philips soustředil také na maximální pohodlí uživatele. Monitor je vybaven technologií Flicker-Free a režimem LowBlue, jež snižují únavu očí. Režim Easy Read a SmartErgoBase umožňuje uživatelsky přívětivé ergonomické úpravy.

Philips 245B1

Současně je Philips 245B1 je navržen tak, aby byl co nejšetrnější k životnímu prostředí. Monitor je vyroben z 85 % z recyklovaného plastu a je zcela bez škodlivých látek, jako je rtuť, olovo či PVC / BFR. Monitor 245B1 je vybaven vestavěným PowerSensorem, který automaticky upravuje jas podle přítomnosti uživatele, což vede k delší životnosti monitoru a snížení nákladů na energii až o 70 %.

Dodejme, že monitor také obsahuje vestavěné stereofonní reproduktory a nabízí širokou škálu konektorů včetně DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2, HDCP a dalších.

Philips 245B1


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.