facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 30. 10. 2015

Nový monitor Philips 275C5QHGSW s podstavcem Ambiglow Plus Base

Společnost MMD – Monitors & Displays Czech Republic přichází s novým 27“ monitorem Philips 275C5QHGSW/00 s designem Moda a s podstavcem Ambiglow Plus Base. Technologie Ambiglow Plus vytváří na podstavci a kolem něj světelnou záři, synchronizující se s barvami na obrazovce. Světlo je funkční i ve chvíli, kdy je monitor vypnutý, což uživatelům umožní přizpůsobit barvu a jas. Uživatelé si mohou nastavit barvy tak, jak jim to nejlépe vyhovuje. Další možností je nechat na monitoru probíhat barevné spektrum. Podstavec Ambiglow Base se v rámci časového nastavení automaticky zapne při uvítání nebo kvůli probuzení a v noci se zase sám vypne. Uživatelé si také mohou zvolit barvy, které se zesynchronizují se zobrazením na monitoru.



Monitor disponuje Full HD rozlišením, které zaručuje ostrý obraz a technologií AH-IPS LCD, která se stará o ultraširoké pozorovací úhly a vysoký barevný kontrast. Technologie Flicker-Free eliminuje blikání, které unavuje oči.

Monitor Ambiglow Plus Base je vybavený dotykovým pásem pro volbu režimu a barev s jednoduchým ovládáním poklepem či gestem. Nový monitor obsahuje další chytré technologie od Philipsu: funkce SmartContrast automaticky upravuje barvy a intenzitu podsvícení pro lepší kontrast u digitálních obrázků a videí. K dispozici je i úsporný ekonomický režim. Funkce SmartImage automaticky rozpozná, co uživatelé sledují, a nabídne možnosti pro výběr specifického aplikačního režimu. 5ms funkce SmartResponse pak automaticky nastavuje čas odezvy pro hraní her nebo přehrávání videí a odstraňuje tím chvění, zpožďování a rozmazávání obrazu.

Nový Philips 275C5QHGSW/00 bude k dispozici začátkem listopadu za cenu 10 990 Kč (389 EUR).


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.