facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 3. 8. 2005

Nový Marketing Manager a PR Manager v SAP ČR

SAP278.jpgSpolečnost SAP ČR ohlásila změnu na pozici Marketing Manager. Od 1. července se jím stala Petra Faltysová (vlevo), která vystřídala Ivana Boroše. Petra Faltysová přestoupila do české pobočky SAP ze společnosti OgilvyOne v dubnu tohoto roku, kde pracovala jako Senior Account Manager. Předtím působila v Bruselu ve společnosti Freemarkets. Vystudovala Technickou univerzitu v Liberci a University of Leicester a je členkou představenstva Českého institutu pro marketing. Mluví španělsky, anglicky a německy, ráda cestuje a tancuje salsu a flamengo.

Na pozici Public Relations Manager bude nově za PR aktivity zodpovědná Květa Ovesná, která doposud působila v marketingovém oddělení společnosti SAP na pozici Marketing Specialist. Květa Ovesná vystudovala Filozofickou fakultu Ostravské univerzity v oboru se zaměřením na žurnalistiku. Mluví anglicky a německy, ráda cestuje a sportuje. ¨
Ivan Boroš bude pokračovat ve spolupráci s SAP ČR jako externí poradce.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.