facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 29. 4. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nový kompaktní přístupový bod k Wi-Fi 6 od Netgearu pro menší firmy

NETGEAR WAS218Společnost Netgear uvedla na český a slovenský trh nový dvoupásmový bezdrátový přístupový bod WAX218 řady Business Essentials. Novinka nabízí snadnou instalaci, rychlé a spolehlivé Wi-Fi 6 připojení i kvalitní zabezpečení. To vše za dostupnou cenu a s prodlouženou tříletou hardwarovou zárukou.



Zejména pro malé firmy a domácí kanceláře připravil Netgear nový bezdrátový přístupový bod WAX218, který podporuje nejnovější standard Wi-Fi 6 s maximální kombinovanou rychlostí přenosu dat 3,6 Gb/s (1 200 Mb/s + 2 400 Mb/s) a nabízí až čtyřikrát větší síťovou kapacitu. Zařízení lze napájet přiloženým 12V adaptérem nebo pomocí PoE.

Přístupový bod WAX218 je možné snadno a rychle nainstalovat, a následně monitorovat a spravovat přes webové rozhraní. Vysokou úroveň zabezpečení zajišťuje řada bezpečnostních funkcí, např. čtyři oddělené SSID, WPA/WPA2/WPA3, filtrace MAC adres nebo blokace vybraných webových stránek a služeb. Kompaktní provedení a zabudované úchyty umožňují přístupový bod jednoduše upevnit na zeď, stop nebo ho jen volně umístit na stůl.

NETGEAR WAX218


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.