facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 27. 4. 2012

Nový generální ředitel společnosti Bull

Novým jednatelem a generálním ředitelem společnosti Bull, dodavatele řešení a služeb v oblasti speciálních technologií pro bezpečnostní složky České republiky, ale také v oblasti Enterprise a High-Performance Computing infrastruktury, byl jmenován Michal Martínek, dosavadní ředitel oddělení Security Solutions. Michal Martínek působí ve společnosti Bull od roku 2005. Založil a úspěšně vede tým zaměřující se především na problematiku informační a kybernetické bezpečnosti a speciálních vyšetřovacích technologií.



 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.