facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 17. 8. 2005

Nový finanční ředitel NextiraOne v ČR a SR

Horsak280.jpgSpolečnost NextiraOne Czech oznámila, že jmenovala pana Martina Horsáka na pozici finančního ředitele (CFO) NextiraOne Czech a NextiraOne Slovak Republic. Martin Horsák je od 1. srpna 2005 zodpovědný za finanční oblast NextiraOne v obou zemích, přičemž bude podléhat generálnímu řediteli českého, resp. slovenského zastoupení NextiraOne. M. Horsák absolvoval fakultu managementu a ekonomie Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Prošel společnostmi Aliatel a Českým Telecomem a profesní kariéru zahájil v roce 1997 v oddělení auditu společnosti Deloitte and Touche. M. Horsák je svobodný (nar. 1973), mezi jeho záliby patří klasická hudba, literatura, víno a vinařství. Ve volném čase se také věnuje sportu - lyžím, tenisu, horskému kolu a vysokohorské turistice.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.