facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 8. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nový externí disk WD v kapesní velikosti pro každodenní použití

Společnost Western Digital uvedla na trh nový externí SSD disk WD Elements SE, který je velmi malý a lehký, ale přitom velmi výkonný. Disk je mnohem rychlejší než běžné USB flash disky a jde o kompaktní zařízení pro všechny, kteří potřebují přenosný disk pro rychlejší přenos souborů. Jde o velmi dostupné zařízení, které by mělo oslovit i uživatele, kteří doposud volí pomalé a těžké externí disky HDD, nebo se trápí s omezenou kapacitou a rychlostí USB flash disků.



WD Elements SE

„Dlouhou dobu byla úložiště s disky SSD něco, co si ne všichni zákazníci mohli snadno dovolit,“ říká Fabrizio Keller, produktový manažer společnosti Western Digital v regionu EMEA, a dodává: „My cílíme na to, aby technologie SSD byly zákazníkům dostupnější. Lidé by se neměli rozhodovat mezi dostupností, výkonem a značkou, které důvěřují, proto jsme nadšení, že můžeme nabídnout SSD disk WD Elements SE.“

Nový přenosný SSD disk s rychlostí čtení až 400 MB/s a kapacitou až 2 TB umožní rychle přesouvat velké soubory. WD Elements SE je disk typu SSD v kompaktním, přenosném designu, odolá pádu až ze dvou metrů, což z něj činí perfektní disk pro aktivní životní styl. Na disk je celosvětově poskytována tříletá omezená záruka. Doporučená koncová cena začíná na 2 699 Kč u nejmenší kapacity 480 GB.

WD Elements SE


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.