facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 4. 1. 2010

Nový divizní ředitel Software602

Ředitelem nově zřízené divize Projektů pro významné zákazníky ve společnosti Software602 byl jmenován Antonín Drahovzal (1972). Přebírá tak odpovědnost za vedení celého obchodního týmu i za řízení všech projektů pro podnikový sektor, municipality, krajské úřady a některé organizace centrální veřejné správy. Antonín Drahovzal studoval na Elektrotechnické fakultě ČVUT (1989-94) a Vysoké škole ekonomické (1994-6). Po ukončení studia působil čtyři roky v české pobočce americké PR agentury The Rowland Company, kde se postupně vypracoval z pozice externího spolupracovníka až na account directora. Podílel se na práci pro klíčové zákazníky a projekty, jako RadioMobil (dnešní T-Mobile) a komunikaci evropského projektu Phare. Poté spoluzaložil firmu Planeta.cz, kterou také řídil. S firmou Software602 spolupracuje od roku 2002, od roku 2004 zde působí jako obchodní manažer, což zahrnuje i řízení projektů a služby zákazníkům.



 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.