facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 26. 9. 2011

Nový člen top managementu CSC

Společnost CSC jmenovala Jana Denemarka (38) na pozici Business Executive Leader pro sektor finančních služeb v regionu východní Evropy. J. Denemark byl zároveň jmenován členem top management týmu společnosti CSC v regionu, do kterého patří Bulharsko, Maďarsko, Polsko, Rumunsko, Slovensko, Srbsko, Turecko a pobaltské země. J. Denemark je zodpovědný mimo jiné za podporu stávajících zákazníků a rozvoj nových obchodních vztahů v oblasti nabídky finančních řešeních ve všech pobočkách CSC tohoto regionu. Ve své dosavadní pracovní kariéře zastával J. Denemark různé profesionální a manažerské pozice. Byl spoluzakladatelem české IT společnosti SinTe, jejíž činností bylo poskytování softwarových produktů a konzultačních služeb zákazníkům ze sektoru finančních služeb, která byla v roce 2006 prodána finanční skupině CreditInfo Group. Poté po dobu necelých pět let působil na několika pozicích ve společnosti CreditInfo. Před nástupem do společnosti CSC, pracoval J. Denemark v české pobočce Poštové Banky na pozici manažera IT a rizik. Jan Denemark vystudoval fakultu informatiky a statistiky na VŠE v Praze,. Hovoří plynně anglicky a rusky.



 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.