facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 22. 1. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nový 4K UHD monitor Philips

Philips 288E2UAESpolečnost MMD uvádí na trh nový monitor Philips 288E2UAE s velmi elegantním designem. Nový 28” monitor disponuje širokoúhlým IPS LED panelem s rozlišením 4K UHD (3840 x 2160) a technologiemi SmartContrast a UltraClear pro lepší zobrazení. Navíc nový monitor nabízí technologii MultiView pro současné připojení dvou zařízení, jako je počítač a notebook.



Monitory Philips jsou známé svým elegantním designem a funkcemi pro zvyšování pohodlí uživatele. Philips 288E2UAE v tomto směru vše splňuje. Má velmi úzký rámeček kolem displeje a elegantní ergonomický stojan. Nastavitelný stojan lze naklonit (-5/+20 stupňů) a díky možnosti nastavení výšky až o 100 mm umístit do optimální polohy. Monitor je také šetrný k očím, je vybaven režimem EasyRead pro zážitek ze čtení jako z papíru, technologií Flicker-free zamezující nepříjemnému blikání obrazu a režimem LowBlue pro pohodlnější sledování obrazu díky potlačení modré složky světla.

Nový monitor Philips je vybaven rozhraním USB 3.2 SuperSpeed, které nabízí jeden USB upstream vsup a 4 USB downstream, takže uživatelé mohou k monitoru připojit klávesnici a myš a používat je k ovládání. Jeden port USB navíc podporuje rychlé nabíjení a splňuje standard USB-IF Battery Charging (BC1.2), který umožňuje uživatelům nabíjet kompatibilní smartphony.

Pro připojení zdroje obrazu nabízí monitor porty HDMI a DisplayPort. Všechny porty jsou umístěny v jedné vodorovné linii v zadní části monitoru a systém správy kabelů pomáhá udržovat uklizený pracovní prostor. Pro nastavení a ovládání monitoru je k dispozici EasySelect, což je joystick, který umožňuje pohodlný, rychlý a intuitivní přístup do nabídky monitoru.

Philips 288E2UAEPhilips 288E2UAE


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.