facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 27. 1. 2015

Nový 24“ Full HD monitor iiyama ProLite B2483HSU-B1DP

Společnost iiyama uvedla na český a slovenský trh nový monitor s univerzálním využitím. Nový model ProLite B2483HSU-B1DP je díky své výbavě vhodný do běžného kancelářského provozu, ale neztratí se ani v moderní domácnosti. Model iiyama ProLite B2483HSU-B1DP je 24" Full HD monitor s LED podsvícením a Flicker-free panelem. Má ergonomický stojan s funkcí pivot a USB hubem. Monitor je vybaven jak analogovým vstupem VGA, tak digitálními vstupy DVI-D a DisplayPort.



Tento model je dostupný přibližně za 4810 Kč bez DPH a poplatků. Výrobce na něj poskytuje standardní záruku tři roky.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.