facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 4. 5. 2005

Nový 17“ LCD monitor Prestigio

Prestigio_P1710_b.jpgPrestigio International uvedl nový 17-ti palcový LCD monitor, určený zejména pro uživatele, kteří preferují kompaktní a ergonomická zařízení s dobrým poměrem ceny a výkonu. Prestigio P1710 je vysoce ergonomický TFT LCD monitor s úhlopříčkou 17" a SXGA (1280 x 1024 pixelů) rozlišením.Monitor nabízí krátkou dobu odezvy, která nepřesahuje 12 ms, což je ideální pro hladké a bezproblémové zobrazování grafických aplikací, videa a počítačových her. Prestigio P1710 nabízí široké pozorovací úhly, dosahující hodnoty až 160 stupňů (horizontálně i vertikálně) a umožňující sledování obrazu i více osobám současně. Nový monitor nabízí i vysoký kontrastní poměr (450:1) a jas (300 cd/m2), což vytváří ostrý, jasný obraz, s reálným podáním barev.

 
  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.

  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.