facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 22. 4. 2009

Novinky řady UTM firewallů Cyberoam

Výrobce UTM firewallů Cyberoam představil v těchto dnech nové modely. Nejmenší z řady, Cyberoam CR15i, je malý box pro sítě do 15 uživatelů, který se svými funkcemi prakticky neliší od hardwarově aktualizovaných „rackových“ modelů Cyberoam CR50ia, resp. CR100ia. Ty jsou osazeny 6 gigabitovými porty a disponují větším výkonem, než jejich předchůdci CR50i resp. CR100i. „Identity based“ UTM firewally Cyberoam jsou charakteristické zejména integrací veškerých ochran na perimetru sítě (anti-virus / spyware / malware / spam / phishing / pharming, IPS, webový a aplikační filtr, VPN, QoS, ...) a možností jejich nastavení dle individuálních potřeb konkrétního uživatele či skupiny, na základě integrace s adresářovými strukturami. Součástí řešení je on-box reportovací nástroj.



 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.