facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 9. 3. 2017

Novinka od Schneider Electric usnadňuje monitoring datových center

Schneider ElectricSpolečnost Schneider Electric uvedla na český trh novinku NetBotz 250 pro monitoring prostředí datových center. Zařízení pracuje v reálném čase a chrání provoz datového centra před nejrůznějšími riziky i chybami lidského faktoru. NetBotz 250 může být využit k samostatnému monitoringu prostředí, ke kontrole přístupu, nebo kombinaci obou činností.



Zařízení podporuje připojení různých bezdrátových senzorů teploty a vlhkosti. Snadné a rychlé je také připojení kabelových senzorů, například pro detekci kapalin, vibrací nebo kouře. Díky tomu je možné okamžitě identifikovat nebezpečí nebo rizika v prostředí datového centra a předcházet výpadkům, případně na ně včas reagovat. Výstrahy, alarmy a výstupy systému je možné konfigurovat tak, aby upozornily správce v případě pokusu o narušení systémového prostředí.

NetBotz 250 je také kompatibilní s APC racky a systémem StruxureWare Data Center Expert.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.