facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 3. 6. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

Novinka od D-Linku nabízí integrované řešení pro kamerový dohled

D-LinkSpolečnost D-Link představila nový 16kanálový síťový videorekordér typu vše v jednom s podporou PoE. Nový videorekordér má označení JustConnect, které napovídá, že stačí jen připojit IP kamery. Jedná se o kompletní řešení pro IP ka­me­ro­vý dohled, které umožňuje připojení a napájení až 16 IP kamer. K alarmovým vstupům lze navíc připojit pohybové nebo kontaktní senzory automatického spouštění nahrávání. Naopak alarmové výstupy zase dávají možnost zapínat například vizuální nebo akustickou výstražnou signalizaci.



Všestranné zařízení s modelovým označením DNR-4020-16P je vybaveno porty PoE, jejichž pomocí lze připojit a napájet až 16 samostatných kamer. Podpora kódování H.265/HEVC přitom snižuje nároky na potřebnou šířku pásma sítě a umožňuje ukládat víc hodin záznamu bez nutnosti snížení kvality nebo rozlišení videa. Zařízení disponuje několika režimy nahrávání: nepřetržité, podle časového rozvrhu nebo při výskytu vybrané události.

D-Link DNR-4020-16P

DNR-4020-16P má obsahuje dvě pozice pro pevné disky s maximální kapacitou 16 TB, což umožňuje bezpečné zaznamenávání a uchovávání videozáznamů. Nabízí také možnost zálohování videí na externí USB disk nebo alternativní síťové úložiště.

Díky vestavěným HDMI a VGA portům a také podpoře klávesnice a myši se dá DNR-4020-16P používat k monitorování a přehrávání v reálném čase zcela samostatně a není zapotřebí další počítač ani software. Software pro správu zařízení nabízí obsluhu 16 kanálů k simultánnímu živému zobrazení, nahrávání, přehrávání a ovládání pohybu a zoomování kamer. Bezplatná mobilní aplikace JustConnect+ umožňuje flexibilnější monitorování systému na dálku přes mobilní zařízení, například na smartphonu nebo tabletu.

D-Link DNR-4020-16P JustConnect+


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.