facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 15. 2. 2005

Nové velkoformátové tiskárny Xerox

Xerox Czech Republic představuje nové produkty z řady inkoustových velkoformátových tiskáren - Xerox 8142 a Xerox 8160. Tyto dva produkty rozšiřují nabídku Xeroxu na celkem šest modelů velkoformátových tiskáren. Tyto modely pokrývají většinu potřeb zákazníků společnosti Xerox, ať už od tisku z CAD prostředí, přes produkční barevný tisk až k profesionální fotografické kvalitě. Formáty se pohybují od velikostí A1+ do formátu B0+.

Tiskárny dokáží například při RIPování zjistit cenu tisku. Xerox 8142 a Xerox 8160 obsahují modul pro vytváření plakátů, kompozic obrazů či optimalizace umístění obrazu na médium. Zároveň jsou obě tiskárny schopny tisknout obrazy větších velikostí než je fyzická velikost média, tento proces se nazývá plakátování.

 
  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.

  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.