facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 11. 10. 2018

Nové tváře pro systémy Helios

Dva noví zkušení odborníci posílili v prvním pololetí letošního roku top management společnosti Asseco Solutions, producenta systémů Helios. Konkrétně jeden z nich segment SME a druhý segment Enterprise. Ing. Jan Fiala zastává pozici ředitele divize realizace Helios Orange. Jeho předcházejícím působištěm byla společnost Radium, kde pracoval od roku 2016 na pozici výkonného ředitele se specializací IT a SW na zakázku. Před nástupem do této společnosti získával Jan Fiala manažerské zkušenosti například v Hill-Rom, KaVo, Philips a dalších významných firmách. Svůj volný čas tráví Ing. Fiala například jízdou na inlinových bruslích, turistikou, poslechem hudby nebo technikou. Miluje také dobré jídlo, dobré víno a dobré detektivky.



Ing. Martin Stoilov nastoupil do Asseco Solutions na pozici ředitele divize Enterprise. Má více než desetileté manažerské zkušenosti v oblasti CEE, přičemž se zaměřoval zejména na komplexní multidisciplinární a transformační projekty. V letech 2012 – 2017 pracoval pro společnost Webcom, před tím například pro konzultační společnost Conceptica a další. Martin Sotoilov je ženatý, je otcem jednoho dítěte. Svůj volný čas tráví především s rodinou, ale v oblibě má též cyklistiku, plavání a také vše, co se týká aut.


 
  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.