facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 16. 4. 2020 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nové rozšiřující úložné jednotky od QNAP s připojením přes USB 3.2

QNAP TL-D800CSpolečnost QNAP rozšířila svoji nabídku o dvě nová zařízení. Jde o úložné jednotky, které lze použít k rozšíření úložného prostoru QNAP NAS, nebo mohou sloužit jako velkokapacitní úložiště pro PC, protože jsou snadno připojitelné prostřednictvím rozhraní USB 3.2 Gen 2. Rozšiřujících jednotek má QNAP v nabídce celou řadu, novinkami jsou 8-pozicový desktopový model TL-D800C a 12-pozicový model pro montáž do racku a s redundantním napájecím zdrojem TL-R1200C-RP.



Obě novinky poskytují softwarově řízenou konfiguraci a uživatelé QNAP NAS tak mohou využití těch jednotek plně konfigurovat a monitorovat, včetně nastavení parametrů RAID, pomocí aplikace Správce úložiště a snímků v systému QTS. V režimu rozšíření úložiště NAS podporují rozšiřující jednotky nativní funkce NAS, včetně snímků.

TL-R1200C-RP - funkce
TL-R1200C-RP - funkce

Uživatelé systémů Windows, Mac a Linuxu mohou spravovat rozšiřující jednotky pomocí desktopového nástroje QNAP JBOD Manager, kde mohou například získat informace o stavu rozšiřující jednotky, stavu disků, rychlosti otáčení ventilátoru a kontrolovat aktualizace firmwaru.

QNAP JBOD Manager

V QNAP JBOD Manager se také zaznamenávají všechny události zařízení a automaticky se odesílá oznámení o výstrahách systému na plochu.

Každý disk v zařízení TL-D800C lze také konfigurovat jako samostatný úložný prostor a používat rozšiřující jednotku jako čtečku disků. Obě nové rozšiřující jednotky QNAP podporují disky 3,5" nebo 2,5" HDD nebo SSD SATA 6 Gb/s.

TL-R1200C-RP - disky
TL-R1200C-RP - disky


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.