facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 9. 2020 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nové průmyslové počítače Allen-Bradley se vejdou do dlaně

RockwellSpolečnost Rockwell Automation oznámila dostupnost nových boxových PC Allen-Bradley VersaView 6300 a tenkých klientů, které se doslova vejdou do dlaně, což z nich dělá dosud nejmenší průmyslové počítače dané značky. Kompaktní design by měl pomoci podnikům lépe využít cenný prostor ve výrobě. Nové počítače jsou přitom samozřejmě navrženy tak, aby vydržely tvrdé průmyslové prostředí. Mají zabudovaný chladič, mohou pracovat při provozních teplotách od 0 °C do 50 °C a obsahují ochranu proti nárazům a vibracím. Kvůli vyšší spolehlivosti mají minimum přípojek a žádné pohyblivé části.



„Tyto nové boxové PC a tencí klienti jsou prvními produkty z rodiny průmyslových počítačů Allen-Bradley VersaView 6300 a zúročují design i technologii z naší akvizice společnosti ASEM ze začátku tohoto roku,“ řekl Dan DeYoung, obchodní ředitel divize hardwaru, Rockwell Automation.

Tencí klienti jsou připraveni k použití se softwarem ThinManager, který umožňuje centralizovanou a bezpečnou správu aplikací. A boxové PC jsou s ThinManagerem kompatibilní, což znamená, že mohou běžet na operačním systému Windows 10 IoT nebo přepínat na běh v prostředí ThinManageru, čímž se stávají tenkými klienty.

Allen Bradley


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.