facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 25. 11. 2011

Nové projektory Epson pro školy

nabízí krátkou projekční vzdálenost, inteligentní funkce a nízké TCO

Epson EB-435W (WXGA), EB-425W (WXGA), EB-430 a EB-420 jsou novými cenově dostupnými projektory s krátkou  projekční vzdáleností, které najdou uplatnění především v oblasti vzdělávání. Přístroje lze nainstalovat již ve vzdálenosti 72 cm od projekční plochy a díky kvalitnímu obrazu o úhlopříčce 178 cm vhodně doplňují interaktivní tabule.


Projektory disponují technologií 3LCD; krátká projekční vzdálenost zaručuje přesnou reprodukci barev, která je ve vzdělávání důležitá například k zobrazování vlajek, map a grafů v přirozených barvách. Vysoký bílý a barevný světelný výstup o hodnotě 3000 lumenů (modely EB-435W a EB-430W) zaručuje jasný obraz i za denního světla, zatímco kontrastní poměr 3000:1 se postará o ostré detaily.

Pozornost studentů mohou vyučující upoutat prostřednictvím volitelné dokumentární kamery Epson ELP-DC06 USB, která umožňuje projekci trojrozměrných předmětů, nebo vytvářením zajímavých interaktivních prezentací, jež lze zobrazovat připojením volitelného interaktivního modulu Epson ELP-IU03. Tento modul je alternativou k interaktivním tabulím; projektor jím vybavený dokáže proměnit jakýkoli povrch v interaktivní prostředí. Součástí výbavy je digitální pero,
s jehož pomocí lze vytvářet a ukládat poznámky.

Snadné nastavení i obsluhu projektoru s krátkou projekční vzdáleností zajišťuje funkce USB zobrazení 3 v 1, díky které je k ovládání obrazu, zvuku a myši zapotřebí jediný kabel. Vyrovnání obrazu trvá prostřednictvím funkce vertikální a horizontální korekce lichoběžníkového zkreslení pouze několik sekund. Projektory lze připojit k připojovací jednotce ELPCB01 a pohodlně ovládat prostřednictvím nástěnné jednotky umístěné v přední části učebny.

Nízké celkové náklady na vlastnictví mohou školám přinést výrazné úspory. Lampa Epson E-TORL je schopna produkovat více světla při nižší spotřebě energie a v úsporném režimu dokáže svítit až 6000 hodin. Také filtr se může pochlubit dlouhou životností, která dosahuje až 5000 hodin. Další snížení nákladů a zkrácení času věnovaného údržbě přináší možnost připojení projektorů k síti, což umožňuje jejich vzdálenou správu, sledování životnosti lampy, teploty atd.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.