facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 4. 9. 2014

Nové projektory Canon pro firmy i školy

Canon LV-WX300STCanon uvedl na trh uvádí novou řadu všestranných přenosných projektorů s cílem oslovit jak firmy, tak zákazníky z řad vzdělávacích organizací. V konstrukci nových modelů je proto kladen důraz na snadnou ovladatelnost, dostatečný světelný výkon a minimální náklady na údržbu.



U každého z pětice modelů nové řady Canon LV je standardem světelný výkon 3 000 lumenů a kontrastní poměr 2 300:1. Díky tomu bude promítaný obraz zřetelný v zasedacích místnostech a učebnách i při rozsvíceném světle.
 


Canon LV-S300
 

Zcela zásadní je, že všechny nové modely pracují bez vestavěného filtru. Provoz projektoru tak nepřináší náklady a starosti, které souvisejí s výměnou vzduchového filtru. Provozní náklady snižuje i projekční lampa s dlouhou životností, která při trvalém použití v režimu ECO vydrží až 6 000 hodin.
 


Canon LV-X300ST


Všechny nové modely LV-WX300, LV-X300, LV-S300, LV-WX300ST a LV-X300ST využívají technologii projekce DLP s využitím šesti segmentového kruhu barev. Přidaný azurový a žlutý segment zvyšuje úroveň saturace a výsledné zobrazení tak neobsahuje mdlé barvy, které jsou typické pro mnohé DLP projektory.

Modely LV-WX300, LV-X300 a LV-S300 budou na trhu už v průběhu září. Dva modely pro projekci na krátkou vzdálenost (LV-WX300ST a LV-X300ST) budou dostupné od prosince 2014.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.