facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 8. 2006

Nové pracovní stanice CELSIUS

Celsius_R640_633.jpgSpolečnost Fujitsu Siemens Computers oznamuje uvedení nové ucelené řady pracovních stanic, využívajících nejnovější technologii společnosti Intel. Pracovní stanice CELSIUS W350, CELSIUS M450, CELSIUS R540 a CELSIUS R640 nabízejí vyšší výkon, větší kapacitu paměti a díky skříním s vylepšenou konstrukcí a technologií chlazení komponent jsou zároveň tišší než předchozí modely.

Model CELSIUS W350 je dodáván s nejnovějším procesorem Intel Core 2 Duo, Intel Pentium D nebo s jednojádrovým procesorem Pentium 4. Je obzvláště vhodný pro provoz 2D aplikací, například pro webový design a CAD (Computer Aided Design). Model CELSIUS M450 je vybaven procesorem Intel Core 2 Duo, Intel Pentium D nebo jednojádrovým procesorem Pentium 4 a je dostupný v konfiguraci s celou řadou vysoce výkonných grafických 2D karet a grafických 3D akcelerátorů s podporou OpenGL ve sběrnici PCI Express. CELSIUS M450 je výjimečně tichá pracovní stanice s dostatečným prostorem pro umístění až čtyř pevných disků SATA nebo SAS, což dovoluje snadné rozšiřování. Modely CELSIUS R540 a R 640 jsou osazeny dvoujádrovým procesorem Intel Xeon řady 5100 a jsou dostupné v konfiguraci s celou řadou vysoce výkonných grafických PCI Express 2D karet a grafických 3D akcelerátorů s podporou OpenGL.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.