facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 1. 6. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nové myši a klávesnice Logitech pro náročné uživatele

Společnost Logitech uvedla na trh nové myši a klávesnice v rámci své prémiové řady Master navržené pro náročné uživatele, jako jsou softwaroví vývojáři a kreativní profesionálové. Jde o sadu MX Keys S Combo, vylepšenou klávesnici MX Keys S a kompaktní myš MX Anywhere 3S, které jsou vyladěny pro zvýšení plynulosti a produktivity práce.



Příkladem důrazu na maximální produktivitu je i funkce Smart Actions v aplikaci Logi Options+, která dává možnost usnadnit si práci a automatizovat opakující se akce, složené z posloupnosti několika úkonů, jediným stisknutím tlačítka. K dispozici jsou předdefinované chytré akce (makra) pro automatizaci častých úkolů. Tato makra si můžete upravit, a zvládat tak více práce.

MX Keys S Combo

Sada MX Keys S Combo, která je vůbec první sadou v rámci řady MX, obsahuje vylepšenou oblíbenou klávesnici MX Keys S, oceňovanou myš MX Master 3S a pohodlnou opěrku dlaně MX Palm Rest. Tato kombinace umožňuje pohodlnější a přitom rychlejší a přesnější práci. Klávesnici s chytrým podsvícením a přizpůsobitelnými klávesami doplňuje myš s tichými tlačítky, rychlým a přesným rolovacím kolečkem a snímačem s rozlišením 8K DPI, který funguje na každém povrchu včetně skla.

MX Keys S

Samostatně je nabízena nově vylepšená bezdrátová podsvícená klávesnice MX Keys S nabízí rychlé, plynulé a pohodlné psaní díky nízkoprofilovým klávesám Perfect Stroke, které jsou vytvarovány přesně pro lidské prsty. Tato komfortní klávesnice je vybavena chytrým osvětlením, které rozpozná, že se ke klávesnici přibližují ruce, a automaticky přizpůsobí svůj jas v závislosti na světelných podmínkách v místnosti, což lze nyní individuálně nastavit v aplikaci Logi Options+. Klávesnice je k dispozici v grafitové nebo světle šedé barvě a má vylepšené rozložení kláves se třemi novými klávesami pro maximální produktivitu, zejména při týmové spolupráci. Jde totiž o klávesy pro převod řeči na text, vypnutí/zapnutí mikrofonu a psaní emoji.

MX Anywhere 3S

Kompaktní bezdrátová Bluetooth myš MX Anywhere 3S disponuje optickým snímačem s rozlišením 8K DPI, který dokáže pracovat prakticky na libovolném povrchu včetně skla, takže si ji můžete nosit s sebou na různá pracovní místa doma nebo v kanceláři. Logitech o této novince, že jde o jeho nejdokonalejší bezdrátovou kompaktní myš.

Kolečko myši MX Anywhere 3S je vybaveno funkcí elektromagnetického posuvu MagSpeed. Tato funkce je velmi rychlá, bez námahy tak můžete posouvat až 1000 řádků za sekundu a také dostatečně přesná, zastavit můžete s přesností na jeden pixel. A navíc je téměř neslyšná. Kolečko je vyrobené z obrobené oceli. Poskytuje prvotřídní hmatový pocit a dostatečnou hmotnost pro dynamickou setrvačnost,

Myš se připojuje přes Bluetooth a dobíjí přes USB-C konektor. V nabídce je v černém, bílém a růžovém provedení.

Novinky už jsou dostupné na našem trhu a jejich doporučená maloobchodní cena je 2 999 Kč (klávesnice MX Keys S), 3 199 Kč (klávesnice MX Keys S Plus v balení s Palm Rest), 5 199 Kč (sada MX Keys S Combo) a 2 399 Kč (myš MX Anywhere 3S).


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.