facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 8. 12. 2020 - Zdeněk Gric

Nové monitory Philips Brilliance s dokováním USB-C a Windows Hello

Společnost MMD oznamuje nové monitory Philips 326P1H (úhlopříčka 31,5"/80 cm) a Philips 329P1H (úhlopříčka 31,5"/80 cm), které nabízejí vysokou kvalitu obrazu s velkou přesností a jasností a webovou kameru Windows Hello, vybavenou pokročilými senzory pro rozpoznávání obličeje. Oba monitory jsou vhodné pro architekty a profesionály v oblasti grafického designu, finanční operátory, strojírenské firmy a další organizace, které vyžadují vysoce výkonné monitory pro přesnou a na správné barevné podání náročnou práci.



Konektivita pro každý úkol

Monitory Philips 326P1H a Philips 329P1H jsou vybaveny vestavěnou dokovací stanicí USB typu C s dodávkou energie, která umožňuje přímé dobití notebooku (až 90 W). Stanice usnadňuje práci možností připojení periferních zařízení, jako je klávesnice, myš a ethernetový kabel RJ-45 přímo k dokovací stanici. Reverzibilní konektor USB-C umožňuje snadné připojení jedním kabelem. Všechny tyto funkce lze využít i pro sledování televize ve vysokém rozlišení, kdy je při přenosu dat zároveň notebook dobíjen. Philips 326P1H je navíc vybaven výstupem DisplayPort, který umožní propojit více displejů s vysokým rozlišením pomocí jediného kabelu od prvního displeje k počítači.

Vysoká kvalita obrazu a vizuální pohodlí

Monitor Philips 326P1H poskytuje obraz v rozlišení Quad HD 2560 x 1440 pixelů, zatímco displej Philips 329P1H nabízí rozlišení UltraClear 4K UHD (3840 x 2160 pixelů), které nabízí zcela realistický zážitek ze sledování. Tyto vizuální vlastnosti se uplatní se nejen u 3D grafických aplikací, ale také ve finančním sektoru při práci s podrobnými tabulkami. Oba monitory mají IPS displej, který poskytuje široké pozorovací úhly 178/178 stupňů, což umožňuje sledovat obsah z téměř jakéhokoli úhlu a vždy poskytovat přesné barvy. Jsou vybavení technologií Flicker-Free, která zajišťuje pohodlnější sledování a režimem LowBlue, šetřícím oči. Splňují také standard TUV Rheinland Eye Comfort, který eliminuje namáhání očí způsobené dlouhodobým používáním počítače.

Udržitelnost jako priorita

Oba monitory jsou vybaveny snímačem PowerSensor, který detekuje, zda je uživatel před obrazovkou. Automaticky pak sníží jas monitoru, když uživatel odstoupí, čímž ušetří až 80 % nákladů na energii. Snímač LightSensor zase upravuje jas obrazu v závislosti na světelných podmínkách a zajišťuje tak dokonalý obraz s minimální spotřebou energie. Monitory také vyhovují standardům RoHS, jsou certifikovány podle EnergyStar 8.0 a EPEAT a jsou zcela bez škodlivých látek, jako je olovo, rtuť a PVC / BFR. Obalové materiály jsou navíc 100% recyklovatelné.

Monitor Philips 326P1H je dostupný od začátku prosince za doporučenou cenu 12924 Kč (489 EUR) a monitor Philips 329P1H bude dostupný na konci prosince za doporučenou cenu 18210 Kč (689 EUR).


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.