facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 6. 6. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nové interaktivní displeje Sharp/NEC

Společnost Sharp NEC Display Solutions uvedla na trh nové inter­aktivní displeje. Jde o modelovou řadu LC s infračervenou dotykovou technologií a displeji ve velikostech 65", 75" a 86", které jsou vybavené nejmodernějšími možnostmi připojení a předinstalovanými funkcemi pro okamžitou interaktivitu, takže jsou vhodné zejména pro použití v oblasti vzdělávání na univerzitách nebo v učebnách škol, či pro školení a přednášky ve firemních kancelářích.



Interaktivní displeje z řady Sharp LC jsou řešeními typu plug-and-play, která podporují scénáře Bring-Your-Own-Meeting (BYOM): k pohotovému připojení displejů k externím zařízením prostřednictvím USB-C. Pro zajištění plné konektivity tak stačí pouze jeden USB-C kabel. Díky další možnosti výstupu přes HDMI konektor pak mohou uživatelé propojit modely LC s projektory (např. v posluchárně) a snadno přesměrovat obsah z displeje na externí zdroje, pokud velikost displeje nevyhovuje většímu publiku.

Modelová řada displejů Sharp LC nabízí také možnost přizpůsobit si domovskou obrazovku a mít tak snadný přístup k aplikacím ihned po zapnutí. Také jednotlivé vstupy lze uživatelsky pojmenovat pro jejich lepší rozpoznání při přepínání zdrojů.

Displeje jsou vybaveny předinstalovanými aplikacemi, jako je funkce EShare pro bezdrátové sdílení obsahu mezi zařízeními a účastníky, nebo Whiteboard či WEB browser atd. V kombinaci s různými integrovanými nástroji a přirozeným psaním na dotykovém displeji tyto funkce vytvářejí vyšší úroveň zapojení a podporují interaktivní sezení ve výukovém prostředí.

V případě potřeby lze displej doplnit o vestavný modul OPS-PC a zvýšit tak ještě jeho výpočetní výkon pro aplikace bez nutnosti použití vlastního osobního počítače. Kromě toho lze displeje nastavovat a spravovat na dálku prostřednictvím aplikace NaViSet Administrator. Uživatelé tak mohou využívat výhod vzdálené podpory a údržby pro snížení nároků na správu koncových zařízení.


 
  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.

  

- PR -

Konec papírování!

Digitalizujte personální agendu a usnadněte si práci


Zjednodušit práci, snížit admini­s­t­ra­tiv­ní zátěž i chybovost a vnést do personální agendy větší transparentnost. To vše umož­ňu­jí moderní personální softwary. Cloudový HR systém GIRITON nabízí navíc také intuitivní ovládání, praktické moduly a mož­nost přizpůsobit si systém na míru. Zjistěte, jak může vypa­dat digitalizace HR a proč se do ní budete chtít hned pustit.