facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 18. 5. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nové hotelové televizory Philips MediaSuite

PhilipsSpolečnost MMD představila nejnovější modely hotelových televizorů Philips MediaSuite - HFL5114 a HFL6114, které jsou již k dispozici, a to v šesti možných velikostech od 32”do 75”.



Produktová řada HFL6114U, která je k dispozici v rozměrech 43”, 50”, 55”, 65” a 75”, poskytuje 4K UHD rozlišení a přichází s novým, mimořádně tenkým a stylovým rámečkem stříbrné barvy. Model HFL5114U se stylovým černým rámečkem je optimalizovaný pro nástěnnou instalaci, nabízí úhlopříčky 43” a 50” a odpovídá kvalitou obrazu i funkcemi 4K UHD modelu 6114U. Nejlevnější model 5114, který je dostupný v úhlopříčkách 32” a 43”, má Full HD displej.

Stejně jako u předchozích modelů mají i nové televizory Philips MediaSuite s operačním systémem Android TV vestavěný Chromecast, který umožňuje hostům streamovat a prohlížet obsah - ať už jde o fotografie, filmy, hudbu nebo dokonce prezentace - okamžitě a v rozlišení až 4K z kompatibilního notebooku nebo mobilního telefonu (zařízení s iOS, Android nebo Windows). To vše pouhým stisknutím tlačítka a bez nutnosti nových aplikací nebo dalšího hardwaru.

S televizory Philips MediaSuite běžícími na OS Android TV si hosté mohou pustit a sledovat svůj vlastní obsah na velké obrazovce, aby si užili většího zážitku, než na svém přenosném menším zařízení.

MediaSuite

Uživatelé mají také přístup k tisícům populárních aplikací na Google Play, včetně populárních služeb, jako jsou místní zprávy, informace o počasí a provozu, stejně jako streamování obsahu od poskytovatelů, jako jsou YouTube, Deezer a Spotify, plus Disney+ a Netflix.

Nové televizory MediaSuite 5114 a 6114 jsou předinstalovány s novými užitečnými funkcemi a funkcemi pro lepší a přizpůsobenější uživatelské prostředí. Patří mezi ně i volitelná funkce hlasového ovládání Asistenta Google a možnost aktivovat Netflix.


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.