facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 18. 5. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nové hotelové televizory Philips MediaSuite

PhilipsSpolečnost MMD představila nejnovější modely hotelových televizorů Philips MediaSuite - HFL5114 a HFL6114, které jsou již k dispozici, a to v šesti možných velikostech od 32”do 75”.



Produktová řada HFL6114U, která je k dispozici v rozměrech 43”, 50”, 55”, 65” a 75”, poskytuje 4K UHD rozlišení a přichází s novým, mimořádně tenkým a stylovým rámečkem stříbrné barvy. Model HFL5114U se stylovým černým rámečkem je optimalizovaný pro nástěnnou instalaci, nabízí úhlopříčky 43” a 50” a odpovídá kvalitou obrazu i funkcemi 4K UHD modelu 6114U. Nejlevnější model 5114, který je dostupný v úhlopříčkách 32” a 43”, má Full HD displej.

Stejně jako u předchozích modelů mají i nové televizory Philips MediaSuite s operačním systémem Android TV vestavěný Chromecast, který umožňuje hostům streamovat a prohlížet obsah - ať už jde o fotografie, filmy, hudbu nebo dokonce prezentace - okamžitě a v rozlišení až 4K z kompatibilního notebooku nebo mobilního telefonu (zařízení s iOS, Android nebo Windows). To vše pouhým stisknutím tlačítka a bez nutnosti nových aplikací nebo dalšího hardwaru.

S televizory Philips MediaSuite běžícími na OS Android TV si hosté mohou pustit a sledovat svůj vlastní obsah na velké obrazovce, aby si užili většího zážitku, než na svém přenosném menším zařízení.

MediaSuite

Uživatelé mají také přístup k tisícům populárních aplikací na Google Play, včetně populárních služeb, jako jsou místní zprávy, informace o počasí a provozu, stejně jako streamování obsahu od poskytovatelů, jako jsou YouTube, Deezer a Spotify, plus Disney+ a Netflix.

Nové televizory MediaSuite 5114 a 6114 jsou předinstalovány s novými užitečnými funkcemi a funkcemi pro lepší a přizpůsobenější uživatelské prostředí. Patří mezi ně i volitelná funkce hlasového ovládání Asistenta Google a možnost aktivovat Netflix.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.