facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 10. 8. 2012

Nové 42" a 47" LCD displeje Panasonic

pro digital signage – systémy zobrazení ve veřejných prostorách

Panasonic představil novou sérii LCD displejů. Prvními produkty řady LF5 jsou displeje TH-42LF5 s úhlopříčkou 42 palců a TH-47LF5 (47 palců), které budou dostupné od podzimu letošního roku. Výrobce při jejich vývoji věnoval pozornost jak vzhledu včetně tenkých rámečků, tak technickým vlastnostem a bezpečnostním prvkům. Důraz byl kladen zejména na ty vlastnosti, díky kterým jsou nové displeje vhodnými produkty pro zobrazení informačního obsahu ve veřejných prostorech (obchody, předváděcí místnosti nebo vestibuly letišť, nádraží).


Série LF5 vyhovuje díky vysokému jasu 500 cd/m2 a širokému pozorovacímu úhlu 178° požadavkům zadavatelů i koncových uživatelů, kteří vyžadují pro různorodé aplikace a odlišné úrovně okolního osvětlení jasný a živý obraz ve formátu Full-HD.

Displeje se vyznačují atraktivním designem, daným mimo jiné jejich tenkým orámováním (18,3 mm u modelu TH-42L5 a 18,6 mm u TH 47LF5) a hloubkou jen 116 milimetrů. Oba nové displeje mohou být instalovány na šířku nebo na výšku a jsou využitelné v denním i nočním provozu. Vysoce odolná konstrukce bez ventilátorů eliminuje riziko nasátí prachových částic a minimalizuje tím nutnost údržby.

Nová funkce vyhledávání vstupů umožňuje rychlejší, jednodušší a levnější instalaci i nastavení, a předchází nežádoucímu zobrazování informací o nedostupném signálu. Není-li vstupní signál detekován, displej automaticky vybere další dostupný vstup. Variabilitu připojení zajišťuje množstvím vstupů a výstupů včetně HDMI, DVI, VGA a audio. Z displejů řady LF5 lze vytvářet také videostěny o rozměrech až 5×5 obrazovek.

Integrovaný senzor intenzity okolního světla automaticky upravuje úroveň podsvícení panelu tak, aby byl obraz dobře čitelný a provoz úsporný.

Oba displeje budou v prodeji od srpna 2012 za doporučenou maloobchodní cenu 28 794 Kč (včetně DPH) u modelu TH-42LF5 a 35 994 Kč (včetně DPH) u TH-47LF5.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.