facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 30. 4. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nové 10gigabitové switche od D-Linku

D-Link DXS-3610Společnost D-Link rozšířila své portfolio přepínačů o vysokovýkonné přepínače série DXS-3610 s velmi nízkou latencí, rychlým přepínáním a směrováním 10G Ethernetu, byly navrženy pro větší podnikové sítě, kampusové sítě a poskytovatele síťových služeb.



Výkonné stohovatelné přepínače série DXS-3610 poskytují kapacitu až 2,16 Tb/s, maximální propustnost paketů až 1 607 Mp/s a 100G uplink porty, čímž se stávají ideálním řešením i pro rozsáhlé sítě schopným čelit neustále rostoucím požadavkům uživatelů.

D-Link DXS-3610

Switche série DXS-3610 poskytují rozsáhlou flexibilitu v různých prostředích - s vysokou hustotou portů jsou k dispozici ve dvou konfiguracích, buď jako 48×10G Base-T nebo 10G SFP+ porty se 6×100G QSFP28.

Větší podniky můžou tyto přepínače stohovat až do 12 fyzických jednotek, aby fungovaly jako jeden přepínač s šířkou pásma stohovací sběrnice až 1,2 TB/s. Kromě toho zdroje vyměnitelné za chodu s možností sdílení zátěže a pět nezávislých, redundantních vyměnitelných chladicích modulů snižuje prostoje v případě výpadků napájení nebo chlazení, a maximalizují tak dostupnost a spolehlivost sítě.

D-Link DXS-3610

Série DXS-3610 je k dispozici se dvěma variantami softwaru - standardním (SI) a rozšířeným (EI). Standard Image nabízí širokou sadu protokolů vrstvy L2, VLAN, L2 multicasting, Quality of Service (QoS), širokou sadu bezpečnostních funkcí, statické směrování a podporu protokolů datových center. Rozšířená verze (EI) poskytuje další možnosti, jako například routing L3, L3 Multicast, MPLS. Nové přepínače série DXS-3610 podporují i protokol OpenFlow v1.3 a je kompatibilní s core/agregačními sítěmi s povoleným SDN.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.