facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 11. 1. 2011

Nová verze Skype for Windows

pro podnikatele (Business verze)

Společnost Skype oznámila, že rozšířila funkčnost svého softwaru pro firmy o funkci skupinových video hovorů (Group Video Calling). Tato funkce je dostupná od nové Business verze programu Skype for Windows pro PC (konkrétně se jedná o verzi 5.1). Funkce umožní firmám všech velikostí zlepšit a zkvalitnit jejich komunikaci díky možnosti provádět skupinové video hovory mezi třemi a více osobami (až do maximálního počtu 10 osob). Business verze programu Skype tak nabízí uživatelům výkonnou platformu pro audio a video, konferenční hovory, komunikační služby typu IM (instant messaging), SMS a dokonce i možnost sdílení souborů, prezentací a pracovní plochy počítače s ostatními.



Mezi výhody Business verze (http://www.skype.com/intl/en-us/business) programu Skype patří to, že správci firemních sítí mohou tento program velmi snadno nainstalovat na pracovní stanice všech zaměstnanců v rámci celé organizace. Navíc tato aplikace umožňuje administrátorům sledovat používání služeb Skype v rámci firmy a nabízí jim možnost vypnout nebo nastavit celou řadu parametrů. Správci firemních sítí mohou také vytvářet účty Skype pro zaměstnance, přiřazovat kredit či předplatné pro volání jednotlivým zaměstnancům a aktivovat nebo deaktivovat nové prémiové funkce, jako například skupinové video hovory (Group Video Calling), a to vše v prostředí webového nástroje s názvem Skype Manager.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.