facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 12. 11. 2013

Nová verze Kerio Control znemožňuje obcházet zabezpečení sítí

Kerio Technologies uvádí na trh novou verzi svého řešení pro unifikované zabezpečení sítí Kerio Control. Verze 8.2 přináší pokročilou bezpečnostní aplikaci poskytující firewallové zabezpečení, prevenci útoků, blokování obsahu a antivirovou ochranu pro sítě s protokoly IPv4 a IPv6. Nový filtr obsahu navíc umožňuje správcům sítě blokovat konkrétní aplikace nebo kategorie aplikací – povolit e-mail a VPN a zakázat instant messaging či blokovat Peer-to-peer sítě. Správci tak už nemusí používat časově náročnější a méně spolehlivé metody blokování portů. Nový payload analyzátor dynamicky reaguje na měnící se síťové a komunikační chování aplikací, což administrátorům umožňuje reagovat na hrozby a nevítanou komunikaci mnohem rychleji.



Intuitivní vestavěné administrační rozhraní provede administrátory jednotlivými kroky konfigurace, správou a monitorováním systému. Pomáhá jim řešit jakékoli případné problémy související se správou dostupnosti a zabezpečením sítě. Díky své flexibilní podpoře situací z hlediska výpadku spojení a vyrovnání zatížení s více linkami, je produkt vhodný i pro komplexnější a náročnější řešení.

 

Kerio Control je k dispozici jako softwarová a hardwarová aplikace Kerio Control Box 1120.


 
  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.