facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 12. 4. 2019

Nová verze Kerio Control eliminuje rizika ztráty připojení a zranitelnosti firemních sítí

Společnost GFI Software uvedla nejnovější verzi svého řešení pro unifikované zabezpečení sítě Kerio Control 9.3. Klíčovou inovací nové verze je zabudování funkčnosti vysoké dostupnosti a obnovení v případě selhání, která umožní malým a středním společnostem (SMB) eliminovat rizika ztráty připojení a hrozby zranitelnosti sítí. Pro zajištění vysoké dostupnosti získají noví i stávající zákazníci druhé identické zařízení Kerio Control nebo virtuální stroj. Na obě zařízení se bude vztahovat jedna softwarová licence. Zákazníci nakonfigurují druhé zařízení jako klon aktivního zařízení, přičemž nastavení konfigurace je snadné a trvá jen několik minut. Po nakonfigurování se obě zařízení připojí přes synchronizační port a všechna pravidla a směrování budou replikována a aktualizována mezi oběma zařízeními.



Nefunkčnost hlavního zařízení v důsledku poruchy nebo jiných příčin často nutí správce sítě obnovit připojení s pomocí jednoduchého routeru, což může vést ke snížení produktivity. Navíc je síť po tuto dobu vystavena bezpečnostním hrozbám, dokud není zařízení opraveno nebo nahrazeno. S funkcí vysoké dostupnosti převezme druhé zařízení v případě výpadku nebo chyby okamžitě plnou zátěž, a uživatelé tak nepocítí přerušení služby, a co je důležitější, společnost nebude vystavena rizikům zranitelnosti.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.