facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová verze Kerio Connect 7.4

Optimalizované rozhraní pro iPad umožňuje plnou správu Kerio Connect

Společnost Kerio Technologies oznámila vydání produktu Kerio Connect 7.4, nové verze e-mailového serveru, která vás již nenutí sedět u stolu v kanceláři při provádění běžných administračních úkonů. Nové webové administrační rozhraní optimalizované pro iPad umožňuje nastavovat přístupová práva, zakládat nové uživatelské účty, prohlížet záznamy a řešit problémy kdykoliv a kdekoliv. Rozhraní Kerio Connect Administration dělá z Apple iPad plnohodnotný nástroj pro správu IT a technickou podporu. Podporuje novou technologii Multi-Touch, tedy rychlejší posouvání tažením několika prsty, otevření kontextové nabídky dotykem dvěma prsty a možnost skrytí stromu sekcí pro zvětšení místa na displeji.



Jednou z nových funkcí, kterou mohou správci IT nastavit na Apple iPad, je řízení přístupu uživatelů. Pravidla pro přístup umožňují povolit uživatelům přístup k jednotlivým službám serveru – např. Kerio WebMail a Kerio Outlook Connector. Rovněž je možné omezit uživatelům přístup z mobilních zařízení a získat tak větší kontrolu nad vzdáleným přístupem k serveru. Omezení přístupu lze jednoduše nastavit omezením jednotlivých protokolů – např. ActiveSync, IMAP nebo Web.

 

Kerio Connect 7.4 s integrovaným antivirem, vylepšenou antispamovou ochranou a integrovanou archivací e-mailu je k dispozici jako softwarová aplikace, kterou zákazník provozuje na vlastním serveru, i jako hostovaná služba nabízená prostřednictvím hostingových partnerů. Zákazník má tak možnost volby, kde budou jeho e-maily uloženy. Tato alternativa k Microsoft Exchange a Google Apps splňuje všechny požadavky na komunikační server a zároveň je pro malé a střední firmy cenově přijatelná.

 

Kerio Connect 7.4 podporuje platformy Windows, Linux a Mac OS X a je také k dispozici jako virtuální zařízení pro VMware.


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.