facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 5. 12. 2012

Nová storage řešení HP

přinášejí sadu inovací v oblasti ukládání dat

Společnost HP představila inovace portfolia konvergovaných datových úložišť (Converged Storage). Zaměřují se zejména na odstranění složitosti a neefektivního využívání storage systémů prostřednictvím jednotné architektury, vhodné pro organizace všech velikostí. Mezi nová řešení patří vylepšené verze produktů HP 3PAR StoreServ Storage, HP StoreAll Storage a HP StoreOnce Backup, které byly primárně navrženy pro virtualizovaná i cloudová prostředí, a stejně dobře uspokojí i požadavky na správu velkých nestrukturovaných dat (Big Data).



HP rozšiřuje stávající portfolio konvergovaných datových úložišť o následující nové komponenty:

  • HP 3PAR StoreServ 7000 Storage, midrange storage platforma se čtyřmi řadiči, nabízí Tier 1 ukládání dat a zajištění kvality služby za dostupnou cenu pro organizace všech velikostí. Podporuje blokové i souborové datové služby, k dispozici jsou klasické rotační disky i moderní SSD. 
  • HP StoreAll Storage, vysoce škálovatelné řešení pro přístup k objektovým a souborovým datům, které poskytuje zjednodušené prostředí pro správu velkých objemů dat a cloudové úložiště snižující nutnost dodatečné administrace či pořizování dalšího hardwaru. Jeho součástí je i nástroj HP StoreAll Express Query, který umožňuje organizacím vyhledávat data až 100 000krát rychleji ve srovnání s dřívějšími technikami prohledávání souborových systémů.
  • Systémy HP StoreOnce 2000 a 4000 Backup, podporující software HP StoreOnce Catalyst, zajišťují maximálně efektivní přesuny dat a jejich vysoce výkonnou reduplikaci.

 

HP dále představilo nové služby, které organizacím pomohou vytvářet podnikové prostředí zcela na míru jejich potřeb:

  • Technologické služby, jež umožňují optimalizovat výkon řešení HP StoreOnce a urychlit přechod z HP Enterprise Virtual Array (EVA) na HP 3PAR Storage.
  • Program HP Financial Services Capacity on Demand, který pomáhá organizacím pokrýt nepředvídatelné požadavky a v případě potřeby okamžitě zajistit rozšíření stávající základní úložné kapacity. 
  • Služby pro správu storage infrastruktury (HP Storage Management Services), integrující HP 3PAR StoreServ, HP StoreAll a HP StoreOnce Storage. Nabízejí nové storage technologie HP pro podnikové zákazníky spolu s databází znalostí pro systémovou správu a osvědčenými postupy z oblasti provozu storage infrastruktury.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.