facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 19. 8. 2014

Nová řada notebooků Aspire V Nitro pro náročné

Společnost Acer oznámila, že na září připravuje pro náš trh novou řadu notebooků Aspire V Nitro s úhlopříčkou displejů 15,6" a 17,3", která je zacílena na náročnější uživatele. Acer se přitom snaží zaujmout nejen velmi atraktivním poměrem cena/výkon, ale i nevšedním designem. Notebooky Aspire V Nitro mají moderní design s výraznými hranami a profilem tenkým necelých 2,5 cm. Červeně podsvícená klávesnice s plnohodnotným numerickým blokem je nejen efektní, ale i užitečná při práci za sníženého osvětlení.



Jednotlivé modely řady Aspire V Nitro budou osazeny procesory 4. generace Intel Core nebo úspornými ULV modely. Všechny modely by měly být osazeny grafikami NVIDIA GeForce (různé verze až po model GTX 860M) a měly by tak mít dostatek výkonu i pro graficky náročné aplikace. Použité IPS displeje budou mít Full HD rozlišení.
 


Na rychlost se zaměřil Acer také v bezdrátové komunikaci a řadu Aspire V Nitro vybavil dvojicí Wi-Fi antén. Při bezdrátovém přenosu dat se stejně vybavenými routery je tak možno využít technologii MIMO (multi-input/multi-output).

Na výběr budou modely s Blu-ray mechanikou, s klasickým pevným diskem s kapacitou až 3 TB nebo s rychlým SSD diskem s kapacitou až 256 GB.
 


Zajímavostí nové řady notebooků je také konstrukce ventilátoru, u kterého lze vyjmout nahromaděný prach a prodloužit tak životnost a spolehlivost chlazení notebooku.

Řada notebooků Aspire V Nitro bude k dispozici na našem trhu od začátku září. 15,6" modely budou začínat na ceně 19 990 Kč, zatímco 17,3" na 21 990 Kč.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.