facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 10. 2005

Nová řada Nokií zaměřených na business segment

nokia_E61.jpgSpolečnost Nokia oznámila, že se její portfolio přístrojů optimalizovaných pro použití ve firemním sektoru rozrostlo o tři nové modely. Nokia E60, Nokia E61 a Nokia E70 – první z přístrojů nové řady Nokia Eseries – se výrazně liší svým provedením a nabízejí firmám všech velikostí plně využít výhod mobility. Nové technologie navíc umožní firemním IT oddělením efektivně spravovat bezpečnostní nastavení, podnikové aplikace i data. Každý z přístrojů je navržen tak, aby obsahoval všechny mobilní aplikace, které jsou v dnešním podnikatelském světě zcela nezbytné, jako mobilní elektronická pošta a pokročilé funkce pro hlasové hovory. Telefony Nokia E60, Nokia E61 a Nokia E70 budou k dostání v prvním čtvrtletí roku 2006.

Telefony podporují dnes nejpopulárnější i nová podniková řešení mobilního emailu jako BlackBerry Connect, GoodLink společnosti Good Technology, Inc., Nokia Business Center, Seven Mobile Mail, Seven Always-On Mail a Visto Mobile. Nové přístroje z řady Nokia Eseries jsou založeny na nejnovější verzi Series 60.Díky třetí edici platformy Series 60 a operačnímu systému Symbian OS v. 9.1 mají telefony Nokia E60, Nokia E61 a Nokia E70 totožné aplikační prostředí. Přístroje mohou pracovat v nejrůznějších frekvenčních pásmech sítí GSM a obsahují podporu pro mobilní sítě třetí generace (WCDMA) s bezproblémovým roamingem v různých zemích. Nabízí také celou škálu možností pro připojení prostřednictvím WLAN, Bluetooth nebo infračerveného portu a jsou kompatibilní s rozhraním USB 2.0.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.