facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 23. 3. 2012

Nová řada multifunkcí HP Officejet

HP přichází na český trh s novými multifunkčními zařízeními řady Officejet Pro 8600 eAiO, určenými menším firmám a pracovním skupinám. Nové Officejety přinášejí levný a přitom kvalitní inkoustový barevný tisk a zároveň disponují vlastní e-mailovou adresou, která umožňuje zaslat tiskárně podklad k tisku e-mail odkudkoli z internetu. Nové modely nahrazují typ HP Officejet Pro 8500A Plus eAiO. K jejich hlavním přednostem patří tisk barevných dokumentů v profesionální kvalitě, a to při nízkých provozních nákladech.


Tiskový systém zařízení vydrží měsíční zatížení až 25 000 stran, tiskárny jsou vybaveny 50stránkovým automatickým duplexním podavačem pro oboustranné skenování, kopírování a faxování. Nové inkousty 950 a 951XL mají vyšší kapacitu, a to o 100 listů potisknutelných při 5% pokrytí. Součástí dodávky všech zařízení HP již nejsou jen obvyklé „startovací“ kazety, ale plnohodnotné kazety, které obsahují dokonce o něco více inkoustu, než mívají klasické malé kazety pro tisk konfiguračních stránek při prvotním zapnutí. Inkousty HP Officejet mají zvýšenou odolnost proti vyblednutí, vodě a rozmazání zvýrazňovačem.

Nové Officejety podporují bezdrátové připojení a díky službě mobilního tisku HP ePrint mohou uživatelé tisknout téměř kdekoli. Pomocí funkce AirPrint lze přímo z mobilních zařízení iPad, iPhone nebo iPod touch tisknout e-maily, dokumenty, webové stránky a další.

Tiskárny umožňují i standardní připojení k síti prostřednictvím ethernetového rozhraní nebo přímo k počítači za pomoci vysokorychlostního rozhraní USB.

K větší efektivitě přispívá také dotyková obrazovka, která umožňuje rychlý přístup k firemním aplikacím, tiskovým formulářům a řídicím úlohám. Užitečná aplikace Digital sending nabízí možnost skenování do síťové složky nebo e-mailu (u modelu OJ Pro 8600 Plus).

Doporučená koncová cena zařízení HP Officejet Pro 8600 eAiO je 4499 Kč (bez DPH), typ Officejet Pro 8600 Plus eAiO je dostupný za 6082 Kč (bez DPH).


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.