facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 14. 11. 2005

Nová řada kapesních počítačů Pocket LOOX N s GPS

Pocket_LOOX_N520.jpgSpolečnost Fujitsu Siemens Computers představuje model PDA s funkcemi GPS a integrovanou anténou. Modely Pocket LOOX N500 a Pocket LOOX N520 jsou dodávány s operačním systémem Microsoft Windows Mobile 5.0 Premium Edition a volitelně i s navigačním softwarem NAVIGON MobileNavigator 5 nebo Dynavix Mobile 2005. Oba modely, které doznaly zeštíhlení a další vylepšení designu, je možné u prodejců získat za cenu od 7 900 Kč bez DPH, respektive od 11 930 Kč bez DPH, včetně navigačního balíčku. Navigační balíček obsahuje držák a napájecí adaptér do automobilu, paměťovou kartu SD o velikosti 256 MB a již zmíněný navigační software NAVIGON MobileNavigator 5 pro vybraný region.

Nové modely Pocket LOOX patří k prvním na trhu, které pro své navigační funkce nepotřebují doplňkovou anténu. K dalším vlastnostem patří podsvícená klávesnice, díky které se nové modely snadno používají i ve tmě, a kolébka vybavená sluchátky pro pohodlné používání. Model Pocket LOOX N520 je vybaven certifikovaným Wi-Fi adaptérem pro přístup k bezdrátovým LAN sítím.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.