facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 12. 5. 2005

Nová řada Acer TravelMate 4650

Acer_TM4650.jpgSpolečnost Acer představila novou řadu notebooků Acer TravelMate 4650. Tyto počítače využívají zcela novou platformu Intel “Sonoma” a jsou navrženy především pro profesionální uživatele z malých, středně velkých a velkých podniků, kteří potřebují mobilní náhradu kancelářského stolního počítače s možností snadného připojení volitelné dokovací stanice. Notebooky řady TravelMate 4650 jsou osazeny nejnovějšími procesory Intel Pentium M, hlavní sběrnicí 533 MHz a čipsetem Intel 915GM/PM Express v závislosti na modelu. Ke standardní výbavě počítače patří operační paměť 512/1024 MB dual-channel DDR II, jíž lze rozšířit až na 2 GB, a pevný disk ATA 100 s minimální kapacitou 60 GB.

Všechny modely jsou standardně dodávány s vypalovací mechanikou DVD/CD-RW nebo DVD-Dual double layer v šachtě AcerMedia Bay, a tedy je lze měnit za provozu, a dále se čtečkou paměťových karet typu “6 v 1”. TravelMate 4650 je vybaven displejem 15” SXGA+ s rozlišením 1400x1050 a 16,7 milióny barev. Notebook nabízí také celou řadu funkcí zajišťujících pružné připojení k webovým a poštovním serverům prostřednictvím integrovaného faxmodemu V.92 56Kbit/s, pevného připojení integrovanou kartou 10/100/1000 Fast Ethernet i bezdrátového připojení IEEE 802.11b/g s podporou čipsetu Intel PRO/Wireless 2200BG a spojení Bluetooth.

 
  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.

  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.