facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 25. 6. 2008

Nová postscriptová tiskárna Oki řady C3000

Společnost Oki Printing Solutions představila kompaktní barevnou postscriptovou tiskárnu Oki C3600 pro prostředí malých a středních kanceláří. Zařízení umožňuje tisknout rychlostí 20 stran za minutu, uváděná doba do vytištění první strany je u černobílého dokumentu 10 sekund, v případě barevného 12 sekund. Díky kombinaci velké paměti (do 640 MB), rychlého procesoru (400 MHz), emulace PCL a PostScript a jednoprůchodové LED tiskové technologie, nabízí C3600 možnosti obvykle dostupné až u větších tiskáren.


Kvalitní barevný tisk a rozsáhlé možnosti práce s tiskovými médii umožní tisknout řadu firemních materiálů, včetně vizitek, letáků, ale i  1,2 metru dlouhých bannerů. Tiskárna je vhodným řešením pro uživatele, kteří pravidelně tisknou časové rozvrhy, grafy či plakáty s gramáží až 203 g/m2 (např. s pomocí nástrojů jako je Template Manager 3.0, který je dodáván spolu s tiskárnou). 
C3600 se dodává s oddělenými vysokokapacitními zásobníky toneru a válci. Přináší výhody aplikací pro řízení barevného tisku, včetně nástroje Print Control, který umožní sledovat využití tiskárny, řídit náklady a případně omezovat využití barevného tisku. PrintSuperVision sleduje využití tiskárny a umožňuje její řízení prostřednictvím standardního webového prohlížeče.
V rámci řady C3000 Oki nabízí model OKI C3450n (emulace GDI) s doporučenou koncovou cenou 5940 Kč bez DPH. Nový postscriptový model C3600n (emulace PCL, PostScript) má doporučenou koncovou cenu 7200 Kč bez DPH.

 
  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.