facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 16. 1. 2009

Nová pokroková projekční řešení Hitachi

Hitachi Digital Media Group na veletrhu ISE, který se koná od 3. do 5. února 2009, představí inovativní řešení pro LCD projektory, včetně druhé generace projektorů s "ultrakrátkou" projekční vzdáleností a nových profesionálních modelů určených pro pevné instalace. Řada z vystavovaných modelů se vyznačuje jak nejnovější verzí vyspělého hybridního filtru vzduchu, který nepotřebuje prakticky žádnou údržbu, tak anorganickými LCD panely s dlouhou životností. To umožňuje dosáhnout zásadních úspor celkových nákladů na vlastnictví.


Na stánku Hitachi budou k vidění čtyři projektory A1 s "ultrakrátkou" projekční vzdáleností, včetně nového modelu ED-A101, využitelné v celé řadě možných aplikací, jako jsou například interaktivní bílé tabule, herní konzole Wii, interaktivní stůl a projekce směrem dolů, vytvářející obraz na desce stolu. Projektory dokáží promítat obraz s úhlopříčkou 60" (152,4 cm) ze vzdálenosti jen 42 cm od středu soustavy zrcadel.
Nové profesionální modely určené pro pevné instalace budou zastoupeny vždy jedním modelem z každé řady, které vytvoří velký obraz krajiny ve velikosti 11 metrů v popředí stánku, který bude viditelný přes celou výstavní halu. Na ploše bude použit projektor CP-SX12000 s jasem 7000 lumenů, rozlišením SXGA+ a vzduchovým filtrem s životností 10 tisíc hodin – bude demonstrovat všestrannost této rodiny projektorů s výměnnými objektivy.
Výrobce současně představí i ED-X40, novou vlajkovou loď projektorů určených pro vzdělávací sektor s výjimečně dlouhými intervaly pravidelné údržby, a dále model CP-SX635 s rozlišením SXGA+, který používá anorganický LCD panel a věrné zpracování barev s 10 bitovou hloubkou. K vidění bude i mobilní projektor CPX4 s možností připojení k bezdrátové síti spolu s modelem CP-X809, který se vyznačuje hybridním filtrem s dlouhou životností.


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).