facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 16. 8. 2006

Nová multifunkční zařízení OKI řady B4500 MFP

OKI_B4545_633.jpgOKI Printing Solutions rozšířila svoji nabídku multifunkčních zařízení (MFP) a představila novou řadu kompaktních modelů B4500 MFP. Multifunkční zařízení B4525 MFP a B4545 MFP (nahrazující produkty B4520 MFP a B4540 MFP) jsou vhodná zejména do kancelářského prostředí, protože v jediném zařízení přinášejí černobílý tisk, kopírování, faxování a barevné skenování (s rozlišením až 9600 dpi). Zařízení rovněž nabízejí pokročilý síťový tisk, skenování a faxování, skenování do složek a oboustranný tisk, což umožňuje snížení objemu tištěných materiálů a zároveň i efektivnější sdílení informací.

Výkonná multifunkční zařízení řady B4500 MFP podporují správu dokumentů a jsou dodávány s užitečnými aplikacemi, jako jsou software pro správu digitálních dokumentů PaperPort, protokol LDAP, Template Manager 2006 a podpora „Ask OKI“. Software PaperPort uživatelům umožňuje lepší správu archivovaných informací, například PC souborů. Dokumenty a obrázky lze rovněž skenovat do PDF. Díky integrované sadě softwaru LDAP Companion Suite lze do zařízení B4545 MFP automaticky uložit až 500 e-mailových adres a dokumenty skenovat přímo do e-mailu. Aplikace Template Manager 2006 pomáhá uživatelům vytvářet různé firemní tiskoviny, obálky, adresní štítky, CD a DVD obaly. Tisknout lze na materiály s gramáží až 163 g/m2.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.