facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 12. 10. 2005

Nová multifunkční zařízení HP Photosmart 3210 a 3310

Photosmart_3210.jpgSpolečnost HP oznamuje uvedení dvou nových multifunkčních zařízení HP Photosmart 3210 a HP Photosmart 3310, která vynikají rychlostí fotografického tisku. Oba přístroje jsou založeny na převratné technologii inkoustového tisku s šesti samostatnými inkoustovými kazetami 363 Vivera. Představují tak ideální řešení pro uživatele, kteří potřebují rychle tisknout a kopírovat velké množství kvalitních fotografií nebo dokumentů. Multifunkční zařízení HP Photosmart 3210 a 3310 jsou vybavena novým tiskovým systémem, jehož prostřednictvím je dosahováno rychlostí tisku jedné fotografie za 14 sekund či tisku dokumentů 32 stran za minutu v černobílém a 31 stran za minutu v barevném režimu. Těchto rychlostí bylo dosaženo použitím nové, širší tiskové hlavy s 3 900 tryskami, které dokáží na papír vystříknout až 140 milionů inkoustových kapiček za sekundu.

HP Photosmart 3210 a 3310 dále disponují jedinečnou technologií cirkulace inkoustu, která minimalizuje potřebu čistění trysek prostřednictvím nehospodárného primingu. Kromě vysoké rychlosti a hospodárného provozu však obě zařízení vynikají také svou kvalitou tisku. Šest samostatných inkoustových kazet HP 363 obsahuje inkousty HP Vivera nového složení na bázi barviva. Pro ty, kteří potřebují tisknout či kopírovat vysoké objemy dokumentů, jsou k dispozici velkokapacitní inkoustové kazety s černým inkoustem. Zařízení disponují také skenerem s rozlišením až 4800 x 4800 dpi. Fotografie lze tisknout přímo z fotoaparátu vybaveného rozhraním PictBridge nebo z paměťových karet.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.