facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 13. 1. 2014

Multifunkční zařízení Canon i-SENSYS

Canon Europe představuje dvě nová černobílá multifunkční zařízení i SENSYS, modely MF6140dn a MF6180dw, určené pro malé firmy a pracovní skupiny. Nová zařízení jsou kompatibilní s řadou mobilních tiskových a skenovacích řešení, a to včetně nové aplikace Canon Mobile Scanning for Business i aktualizované aplikace Canon Mobile Printing. Uváděné modely nahrazují řadu i-SENSYS MF5900. i-SENSYS MF6140dn a MF6180dw jsou nejvýkonnějšími multifunkčními zařízeními Canon i-SENSYS, přičemž si zachovávají kompaktní provedení. Obě novinky navíc přináší do kategorie tiskáren i-SENSYS vlastnosti, které usnadňují mobilní způsoby práce. Model i-SENSYS MF6180dw již ve standardní konfiguraci podporuje Wi-Fi konektivitu a je kompatibilní s tiskovým prostředím PostScript. Oba modely i-SENSYS MF6140dn a MF6180dw podporují tisk rychlostí až 33 stran za minutu.



Kancelářím s velkými objemy tisku šetří zdroje jak automatický oboustranný tisk, tak i nízká obvyklá spotřeba energie – hodnota TEC je u uváděných tiskáren menší než 1,3 kWh týdně.

 

Vedle multifunkčních zařízení i-SENSYS MF6140dn a MF6180dw uvádí společnost Canon také novou aplikaci Canon Mobile Scanning for Business, která podporuje zařízení řady Canon i-SENSYS, imageRUNNER a imageRUNNER ADVANCE. Tato zdarma dostupná aplikace umožňuje uživatelům skenovat dokumenty přímo do jejich mobilních zařízení i do prostředí cloudu.

 

Nová verze aplikace Canon Mobile Printing pro operační systém iOS zajišťuje, že dokumenty kancelářského balíku Microsoft Office (Word, Excel a PowerPoint) jsou vždy vytištěné ve správném rozložení. Aplikace předchází možným chybám v rozložení nebo formátu tiskového výstupu tak, že využívá konverzi do prostředí cloudu. Nespoléhá se tedy na vykreslovací mechanismy instalované v mobilních zařízeních.

 

Nové a aktualizované mobilní aplikace ale nejsou jedinými softwarovými novinkami společnosti Canon. Mezi další oznámená vylepšení patří zapracování podpory platformy MEAP do aplikace Google Cloud Print for MEAP, díky které zařízení i-SENSYS LBP7780Cx, LBP7680Cx, LBP6780x a LBP6680x výrazně usnadňují mobilní způsoby využití. Řada existujících zařízení i-SENSYS navíc nově podporuje tisk z tabletů s operačním systémem Windows RT.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.