facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 24. 10. 2005

Nová grafická karta ASUS generace X1K

Asus_RX1800XL.jpgSpolečnost ASUSTeK Computer (ASUS) představila grafickou kartu EAX1800XL/2DHTV/256M, prvního člena dlouho očekávané generace X1K. Nová grafická karta ASUS obsahuje nejvýkonnější procesor pro zpracování obrazu (VPU) ATI Radeon X1800XL s podporou 16linkové PCI Express sběrnice a 256 MB DDR3 paměti. Karta zvyšuje výkon spojením nové 3D technologie „ultra-threaded core“ s technologií pro lepší zobrazování a video ATI Avivo a přináší vysokou rychlost a ostrou 3D grafiku.

EAX1800XL/2DHTV/256M je vybavena také pro režim CrossFire, umožňující spojení výkonu s druhou grafickou kartou. Pro zajištění herního prožitku obsahuje EAX1800XL/2DHTV/256M unikátní technologie ASUS, které umožňují hráčům zaznamenávat herní akce a sdílet je on-line. Zároveň přináší kvalitu videa srovnatelnou s nejlepšími televizory.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).