facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 29. 8. 2011

Nová generace 3G routeru AirLive Air3G II

Společnost AirLive představila nejnovější 3G router AirLive Air3G II. Jedná se o bezdrátový router, který nabízí 4G (LTE) a 3G (CDMA / HSPA / HSPA +) připojení. Proto se v některých zemích mohou pomocí Air3G II nahradit původní ADSL a kabelové modemy. Navíc AirLive Air3G II podporuje Smartphone vazbu, metodu pro sdílení připojení k Internetu mobilem, který je schopen se přes USB datový kabel připojit k Air3G II. Takto lze propojit více než 20 notebooků, tablet PC, nebo jiných Smartphonů pomocí WiFi. Novinka AirLive Air3G II směrovač poskytuje vysokou rychlost připojení. Proto jej lze použít také na odlehlých místech bez kabelového připojení k internetu.



Air3G II pracuje na standardu Wireless N a je zpětně kompatibilní s B / G. Proto může uživatel získat spojení na všechny potřebné normy. Podporuje NAT, routování, firewall, DHCP server a další. To vše je možno snadno spravovat pomocí webového uživatelského rozhraní a navíc UPnP a průvodce nastavením. Integrovaný SPI (Stateful Packet Inspection) firewall vede záznamy o stavu připojení k síti a poskytuje ochranu proti útokům ze sítě.

 

AirLive Air3GII je vybaven USB portem pro sdílení připojení k Internetu 3G/3.5G/3.75G a navíc podporuje 4G (LTE) USB dongle. Kromě toho je zde WAN port pro sdílení ADSL nebo kabelového modemu. Pozoruhodná je funkce automatického přepínání mezi WAN nebo 3G, když se nezdařilo jedno z připojení. Tím je zajištěna dostupnost nepřetržité internetové služby pro domácnosti nebo kanceláře.

 

Mezi hlavní výhody Air3G II patří podpora přes 350USB 3G donglů na celém světě a také 4G (LTE) dongle. V budoucnu bude seznam podporovaných zařízení průběžně aktualizován s každou novou verzí firmware, zejména pro 4G dongly.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.