facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 23. 6. 2005

Nokia přichází s novými iniciativami

Na každoročních akcích Nokia Connection, které se konaly v Helsinkách a v Singapuru, oznámila Nokia nové síťové produkty a služby, které pomohou operátorům uspět v rychle konvergujícím světě telekomunikací. Řešení Nokia Unified Charging Suite kombinuje různé produkty společnosti Nokia. Výsledkem je plně konvergenční řešení pro zpoplatňování, které operátorům umožňuje nabízet tytéž služby, cenové a věrnostní programy všem uživatelům bez ohledu na to, zda používají předplacenou službu nebo tarif, zda využívají hlasové nebo datové služby, či zda je síť pevná nebo mobilní, druhé nebo třetí generace. Toto řešení bude výhodné pro celou zákaznickou základnu – jednotlivce, podniky i poskytovatele služeb.

Systém Nokia Service Delivery Framework představuje komplexní řešení, které operátorům pomůže vybudovat optimální platformu pro poskytování služeb. Tento systém operátorům zjednodušuje často složitá prostředí pro poskytování služeb, která jsou výsledkem postupného vývoje a vedou k vysokým provozním nákladům. Nokia Network Expert Club je inovativní prostředí pro vzdělávání a podporu expertů na mobilní sítě. Vytváří pružné prostředí, které umožňuje odborníkům pracujícím u operátorů – zákazníků společnosti Nokia – rozvinout vybrané schopnosti svým vlastním tempem, a tak přispívá k efektivitě a účinnosti jejich aktivit.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.